Open menu
NL EN

Caterpillar 725 Knikgestuurde Dumptruck

Caterpillar 725 Knikgestuurde Dumptruck
Mini specs
Fabrikant:
Norscot
Nummer:
55073
Schaal:
1:50
Jaar:
2004
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Caterpillar 725 in 1:50 is in 2004 als #55073 uitgebracht door Norscot.

Het model van de Caterpillar 725 Knikgestuurde Dumptruck is een strakke weergave en goed gelukte replica van zijn 1:1 broer. De cabine inclusief interieur met zijn kenmerkende bol aflopende neus en ronde achterkant zijn mooi weergegeven, Jammer zijn de te dikke railing en spiegels.

De hefcilinders zijn erg kunststofachtig aanwezig en ook dit model heeft helaas geen metalen velgen. Er zijn geen te openen onderdelen zoals de cabine deuren of motorkap. Wel netjes uitgevoerd is de vering van de achterwielen. Model zit strak in de lak en is keurig voorzien van belijning en type aanduiding,

Caterpillar 725 Knikgestuurde truck

De Caterpillar 725 Knikgestuurde dumptruck met een nominaal laadvermogen van 23,6 ton biedt een beproefde betrouwbaarheid en duurzaamheid, een grote productiviteit, superieur comfort voor de machinist en lage bedrijfskosten.

Ruime tweepersoonscabine met een naar voren gerichte trainers-/passagiersstoel en olie/stikstof terrein ophangings cilinders vóór, houden de bestuurder de hele dag comfortabel.

Echte differentieelblokkering tijdens het rijden met een eenvoudige bediening verbeteren de cyclustijden en de productiviteit. Krachtige, duurzame Caterpillar C11 ACERT motor en elektronisch geregelde transmissies leveren een grote productiviteit van netto 225 kW met een laag brandstofverbruik. Capaciteit laadbak:  Met kop SAE 2:1 14.3 m3 Afgestreken 11.1 m3.