Open menu
NL EN

Caterpillar 335F L CR Graafmachine "Eberhard"

Caterpillar 335F L CR  Graafmachine "Eberhard"
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85925-E
Schaal:
1:50
Jaar:
2017
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Caterpillar 335F L CR Graafmachine "Eberhard" in 1:50 is in 2017 als #85925-E uitgebracht door Diecast Masters.

Het schaalmodel van de Caterpillar 335F Hydraulische graafmachine in "Eberhard" uitvoering is door Diecast Masters in schaal 1:50 in een gelimiteerde serie van 1000 stuks eind 2017 exclusief aan de Zwitserse firma Eberhard geleverd.

Op basis van de 1:1 machine die zij in hun machinepark hebben kwam er een unieke replica tot stand. Als donor diende de Caterpillar 335F Hydraulische graafmachine die in 2016 als #85925 werd uitgebracht door Diecast Masters.

Normaal gesproken koop ik alleen de “AF” fabriek uitvoering van een Caterpillar schaalmodel en geen model in een bedrijfsuitvoering, maar gezien mijn link met dit Zwitserse bouw- en grondverzetbedrijf was het geen moeilijke beslissing en krijgt deze Caterpillar 335F in Eberhard uitvoering een prominente plaats in mijn verzameling.

Absoluut een welkome aanvulling op mijn Caterpillar Graafmachine combinatie verzameling. Bij dit schaalmodel ook volop aandacht voor de details: zo is machinist Hans Peter in Eberhard bedrijfskleding gehesen. Extra meerwaarde is de speciale Eberhard kartonnen verpakking met full color bedrukking. Wat mij betreft: Top klasse van samenwerking van Eberhard en Diecast Masters!

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's van de 1:1 Caterpillar 335F Hydraulische graafmachine in "Eberhard" uitvoering dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar 335F L CR Graafmachine "Eberhard"

Eberhard Zwitserland: de naam die staat voor baanbrekende prestaties in de civiele techniek, sloop-, recycling en bij bodemsanering gedurende meer dan 50 jaar. Eberhard zet telkens weer de standaard met nieuwe, efficiënte producten en diensten die zijn klanten helpen op economisch- en ecologisch verantwoorde wijze hun bouwprojecten te realiseren.

Binnen deze serie